Minä

Anne-Charlotte Söderströmillä on pitkä työkokemus psykoterapeuttina. Hänellä on ollut myös omat istituutit Lontoossa ja Oslossa. Hän on myös toiminut fysioterapia-, ja psykoterapia-opiskelijoiden opettajana ja opinto-ohjaajana ISA:ssa (Institute of Self-Analysis), joka perustuu kiintymyssuhdepsykologiaan, jossa hän oli mukana perustamassa Lontoossa.

Anne-Charlotte Söderströmillä on pitkä työkokemus psykoterapeuttina toimimisesta niin yksityisvastaanotoltaan kuin Lontoosta, jossa hän toimi psykoterapian opiskelijoiden opettajana ja opinto-ohjaajana. Söderström on myös yksi kiintymyssuhdepsykologiaan oppinsa perustavan Institute of Self-Analysis perustajajäseniä.  Hän on myös opiskellut biodynaamista psykoterapiaa ja kehontuntemusta Gerda Boyesenin kanssa Lontoossa.

Anne-Charlotte Söderström opiskeli psykoterapiaa IPSS:ssä (Institute of Psychotherapy & Social Studies) Lontoossa ja hän on myös TEO:n (Suomen rekisteri hyväksytyistä terapeuteista), Kelan, Therapeian ja BISS:in jäsen. Aikaisemmin hän kuului myös UKCP:hen (United Kingdom Council of Psychotherapy, psykoanalyyttinen osio). Hän opiskeli Sandplay terapiaa Lontoossa, British & Irish Sandplay Society:ssä (BISS), joka on osa ISST:tä (International Society of Sandplay Therapy).

Ota yhteyttä